Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

;-D Kde je cast II ? Chci ji hned :-)

1 0
možnosti
PP

Děkuji uvidíme, jak to půjde :D

0 0
možnosti
AS

Pokud byste se bavili s HR pracovníkem z některého z těch velkých, hlavně zahraničních, korporátů a pokud by k vám byl upřímný, tak by vám stejně velmi pravděpodobně řekl, že firemní standardní personální politika je, že držet dlouho lidi nechtějí. Prostě 2-3 roky a obměna kádrů. Protože dynamika firmy, nové nápady atd atd, standardní manažerské pindy z vedení.

Pokud se vás někdo zeptá, kde se vidíte za pět let, tak bych se na oplátku zeptal, jestli oni opravdu hledají někoho, kdo tam pět let vydrží.

2 0
možnosti
FL

Pozor na vyplňování vstupních formulářů, když vás přijmou. Banky se ptají jestli "jste členem statutárního orgánu nějaké firmy nebo instituce?". Pokud jste, tak pracovní poměr ukončí na konci zkušebky, z důvodu vašeho selhání.

0 0
možnosti
RW

Pokud máte o korporátu představu "sedět nejméně osm hodin denně v kancelář tři krát tři metry

Zdroj: https://petovska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715227

" tak opravdu netušíte do čeho jdete (nebo kandidujete na vysokou pozici). Raději si představte "kancelář" deset krát třicet metrů. :-)

8 0
možnosti
JR

Kancelář deset krát třicet metrů... určená pro 250 lidí, kteří se neustále handrkují o nastavení teploty, navzájem na sebe kašlou bacily a hlavně jsou na sebe neustále naštvaní;-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 880x
Píšu fejetony a úvahy. Také přispívám literárními články na blog literarnihysterie.cz. 

 

 

Seznam rubrik